ویژگی مجموعه آموزشی آینده سازان

مدرسه آینده سازان با هدف ایجاد زمینه  برای شکوفائی استعداد های  دانش آموزان، ایجاد محیطی تربیتی و مناسب رشد و بالندگی، ازبین بردن دغدغه خاطر اولیا از نظر مسائل آموزشی و اخلاقی،ایجاد محیط مبتنی بر روابط سالم و دوطرفه بین دبیران،کادر آموزشی-انضباطی و تربیتی با دانش آموزان و اولیا محترم، احترام متقابل بین اولیا و دانش آموزان و ارزش نهادن به پیشنهادات منطقی ومعقول آنان و... تاسیس گردید.

از ابتدای فعالیت آموزشی - تربیتی این واحد آموزشی موارد یاد شده در بالا نه تنها درهیچ برهه ای از زمان دچار فراموشی نگردید،بلکه هرسال با رفع عیوب مشاهده شده،افزودن نقاط قوت و ازبین بردن نقاط ضعف بر استمرار موارد فوق الاشاره تاکید بیشتری ورزیده است. در مدرسه آینده سازان منطق آموزشی حرف اول را می زند. هیچ تصمیمی برمبنای احساسات و یا تقلید کورکورانه اتخاذ نمی گردد بلکه برای تمامی پروژه های آموزشی و تربیتی با نظر اجماع دست اندرکاران تصمیم گیری می گردد و سپس به مرحله ی اجرا در می آید.

شعار مدرسه آینده سازان اینست:چنان برنامه ریزی کنید که اولیا نگویند "ای کاش مدرسه این برنامه رانیز در برنامه خود پیش بینی می کرد".

ما در آینده سازان دانش آموزان را از نظر آموزش مطالب،به روز نگه میداریم.نباید اختلاف سطح ملموسی بین دانش آموزاد به وجود آید .پس برای رفع این شکاف ،کلاسهای تقویتی دو هفته یکبار را از ابتدای سال طراحی واجرا می گردد.

اگر دانش آموزی به هر دلیل نتواند در این کلاسها جواب لازم را بگیرد،یک ماه مانده به امتحانات ،کلاسهای پانسیون 3نفره تشکیل و هر روز علاوه بر انجام تکالیف آنروز در مدرسه،یک درس اختصاصی ویک درس عمومی توسط دبیر مربوطه به دقت با آنها دوره می شود به طوری که تمام اشکالات دانش آموزان برطرف گردد.

مزایای مدرسه آینده سازان عبارت است از :

• ایجاد محیط صمیمی و دوستانه در بین دانش آموزان و دبیران و کادر مدرسه
  • ارائه آموزش زبان انگلیسی و کامپیوتر به صورت ترمی با استفاده از دبیران زبده
  • تهیه جزوات تکمیلی که تألیف دبیران مجموعه می‌باشد.
  • دارا بودن تقویم دقیق آموزشی – تربیتی سالانه
  • برگزاری کلاس‌های تفریحی و ورزشی
  • صدور حداقل 8 کارنامه در طول سال تحصیلی
  • ایجاد امکان ثبت نام از طریق سایت اینترنتی مدرسه