- اهداف فرهنگی:

1-گسترش آگاهی و شناخت در زمینه ی مبانی اعتقادی

2-تقویت روحیه تعاون و همکاری در دانش آموزان.

3-کسب مهارت های اجتماعی و پرورشی

4-التزام عملی نسبت به رعایت سنت ها و آداب اسلامی و ایرانی.

5-آشنایی با طبیعت سرشار از زیبایی ایران زمین.

6-تامین سلامت و تندرستی و نشاط و بهداشت روانی با کمک ورزش و تربیت بدنی

7- افزایش هوش هیجانی (سازگاری، مهار خویشتن، مهارت های مقابله ای، انعطاف فکری، درک دیگران، ظرفیت های روانی)

8- توجه به آداب معاشرت و تقویت روحیه اجتماعی

برنامه های فرهنگی و پرورشی:

آموزش و پرورش و فرهنگ زیربنای روابط اجتماعی است و مدرسه مکانی است که در آن برای ایجاد ویژگی های نیک و تغییرات مثبت تربیتی فرزندانمان تلاش می شود . مدرسه آینده سازان متناسب با برنامه های آموزشی، فعالیت های فرهنگی و پرورشی را در قالب برنامه های منسجم و هماهنگ به شرح زیر برای دانش آموزان تنظیم و اجرا می نماید.

1-برگزاری کلاس های فوق برنامه ی علمی رباتیک، هوافضا، نجوم و ساخت گلایدر (پرواز) یک جلسه در هفته  برای علاقمندان. این کلاس ها به صورت اختیاری بوده و در یکی از روزهای هفته بعد از ساعت مدرسه تشکیل می گردد.

2-برگزاری کلاس فوق برنامه ورزشی فوتبال، والیبال، بسکتبال، تنیس روی میز و ... یک جلسه در هفته برای علاقمندان. این کلاس به صورت اختیاری بوده و در روزهای پنج شنبه برگزار می گردد.

3-برگزاری اردوهای علمی ، تاریخی، سیاحتی و زیارتی در سال تحصیلی برای هر پایه تحصیلی چهار اردوی درون استانی و سه اردوی برون استانی در نظر گرفته شده است.

4-برگزاری مراسم بزرگداشت به مناسبت های ملی و مذهبی در جریان سال تحصیلی

5-برگزاری مسابقات ورزشی در رشته های فوتبال، بسکتبال، تنیس روی میز و ... به مناسبت ایام دهه فجر و روز معلم

6-برگزاری مسابقات فرهنگی در رشته های شعر، کتابخوانی، نهج البلاغه ، احکام

7- برای کلاس های آشنایی با مسائل دوران بلوغ برای دانش آموزان پایه هشتم چهار جلسه با حضور دکتر روان شناس و صدور لوح پادبود برای دانش آموزان